Pachetul Basic website Google Site cuprinde:
* design template
* pana la 6 pagini statice
* formular de contact conceput in functie de necesitati
* plan SEO inclus
* URL rewrite
***** Pret 300 euro****
Pachetul Premium website Google Site cuprinde:
* design template
* pana la 20 de pagini; sectiune de prezentare a produselor sau serviciilor, grupate sau nu dupa categorii
* sectiune de noutati
* formular de contact conceput in functie de necesitati
* sectiune de administrare  ce permite gestionarea sectiunii sectiunii de noutati.
* plan SEO inclus
* URL rewrite
***** Pret 500 euro****
Pachetul ALL
* In cazul in care necesitatile tale nu seadreaza in Pachetul Basic sau Premium, iti punem la dispozitie Pachetul ALL. Acest tip de pachet este dedicat celor care vor mai mult decat un site de prezentare al firmei sau produselor/serviciilor pe care le ofera sau care vor integrarea site-ului cu platforma Google Apps. Pentru a afla o estimare a costurilor necesare pentru dezvoltarea site-ului sau aplicatiei care o doresti, cere o cotatie de pret acum.Pentru o oferta de pret completati formularul de mai jos sau contactati-ne.

Realizare website

 Website in Google site- incepand de la 300 euro

 
La Svennis, ne mandrim cu furnizarea de servicii de webdesign si dezvoltare de site-uri pe platforma Google Sites excepţionale care satisfac toate nevoile clientilor nostri. Fie că este un simplu site de 4 pagini despre afacerea dvs., ori un site ori intranet pentru eficientizarea proceselor dvs interne de afaceri, sau pentru realizarea de  newslettere foarte atractive, noi le putem face pe toate.
Si toate acestea le vom face într-o manieră care poate să pară neconventionala, dar, de fapt, va ajuta pe dvs. sa pasiti cat se poate de convingator in internet.
Preferam să vă creem si va dam forta care sa vă ofere capacitatea necesara gestionarii serviciilor în curs de desfăşurare, fara a avea nevoie tot timpul de sprijin costisitor din partea noastra sau a altora.
La sfârşitul zilei, succesul nostru depinde de satisfactia dumneavoastra. În această industrie extrem de competitivă, înţelegem valoarea de cuvânt spus, care reprezinta motivatia noastra pentru supravegherea unnui proiect până la capăt, până atunci când sunteti complet mulţumiti. Întotdeauna terminam la timp. Si intotdeauna ne incadram in buget. Preturi incepand cu 300 euro.
Noi va putem realiza orice proiect ce implica optimizare web, internet marketing, template design, dezvoltare de aplicatii web complexe si chiar publicitate online.
Partea cea mai buna e ca esti doar la cateva clicuri de mouse distanta de a afla care sunt tarifele noastre adaptate cerintelor dvs..Dar nu va opriti aici. Daca nu reusiti sa va creati o parere referitoare la costurile serviciului de care ai nevoie, va punem la dispozitie posibilitatea de a cere o oferta de pret configurata in jurul cerintelor dvs.pretul pentru o oferta creata de tine.
Va oferim un site realizat pe plaforma Google Sites si beneficul de a avea un sistem de manipulare a continutului (Content Management System - CMS)  simplu si in acelasi timp cu o oferta complexa.
Simplu pentru ca oricine are posibilitatea sa creeze un site de la zero fara a avea foarte multe cunostinte in domeniu si de asemenea cu o oferta complexa pentru ca imbina intr-un mod original instrumente de comunicare si colaborare intre membrii unei echipe cat si cu exteriorul acesteia: Google Mail, Google Docs-Drive, Google Calendar, Google Wave, Google Talk, etc..
Ceea ce recomanda aceasta platforma pentru realizarea de website este integrarea foarte eficenta cu alte produse Google cum ar fi: Google Maps, Google Analytics, Google Website Optimizer, Google Web Tools, Google Mail, Google Docs, Google Calendar, Google Wave, Google Talk,You tube, Picassa iar pentru site-urile destinate utilizarii pe smartfone-uri integrarea deosebit de eficienta cu platforma mobila Android dar de asemenea si cu Iphone OS, Blackberry,  etc.  De asemenea integrarea foarte buna cu cel mai bun produs al Google- Google Search!
Un alt aspect important pentru aceste site-uri este faptul ca sunt beneficiaza in mod continuu de noutatile oferite de Google Sites.
Un alt beneficiu este hosting gratiuit pe serverele Google- 100MB in cazul Google Sites si 10GB in cazul Google Apps.
Site-urile create pe platforma Google Sites sunt optimizate si pot fi vizitate de pe tot felul de dispozitive de navigare pe Internet precum: smartphone, netbook, palmtop, laptop etc.
Google Sites permite editarea paginilor in acelasi timp de catre mai multi administratori de pagini web, pastrand cate o versiune pentru fiecare pagina care a fost salvata. Astfel, administratorul poate sa revina la o versiune anterioara sau poate afla informatii despre identitatea ultimului administrator care a editat pagina.

Va oferim urmatoarele servicii complementare realizarii unui website:

- Search Engine Optimization
( Implementare Google Analytics, Google Website Optimizer,etc)
- Realizarea unui serviciu de newslettere si a unor formate de newsletter atractive. 
 

Alte servicii oferite de Svennis 

  • Service calculatoare
  • Migrare conturi pe platforma Google Apps 
  • Service si mentenanta website
  •  SEO + Google Analytics + Google Places + GWT
  • Dezvoltare aplicatii SaaS cloud
  • Configurare Postini pentru Google Apps
  • Intranet design si dezvoltare