Google Apps for Business

Google Apps Business ajută companiile să lucreze mai inteligent si sa reduca costurile


Aplicatiile de mesagerie si colaborare oferite de Google Apps nu necesita hardware sau software şi au nevoie de o administrare minima, creind o enorma economie  de timp  si de cost pentru întreprinderi. Utilizatorii finali pot folosi interfata familiara  Microsoft Outlook pentru e-mail, contacte şi calendar în care acestea sunt sincronizate cu Gmail şi Google Calendar. Una dintre cele mai importante firme de cercetare a constatat că Solutia Google Apps reprezinta doar  1 / 3 din costul total al unei soluţii concurente.
SveNNis Cloud Solutions SRL
Romania
Satu Mare, Al. Mircesti Bl.13/27
Tel/Fax: 0361401436
Mobil: 0722945189
 

Beneficii Google Apps for Business

50 de ori mai mult spatiu de stocare decat media pe industrie

Fiecare user primeste 25 GB pentru adresa de e-mail, astfel încât să poată păstra toate  mesajele importante si sa le gaseasca instantaneu cu motorul de cautare Google. Gmail este conceput astfel încât angajaţii să poată petrece mai puţin timp gestionind  adresele de email, şi mai mult timp pentru a fi productivi. Caracteristicile Gmail pentru economisirea timpului cum are fi: etichete mail, cautare rapida mesaje, filtru puternic pentru spam ajuta angajatii sa lucreze mai eficient cu volume mari de e-mailuri.

Mobile e-mail, calendar şi acces IM

Cu mai multe opţiuni pentru accesarea de informaţii în timp ce sunt in în deplasare, angajaţii pot fi productivi cu Google Apps chiar şi atunci când nu sunt la birou. 
Cu  nici un cost suplimentar, Google Apps acceptă accesul over-the-air pe dispozitivele BlackBerry, iPhone, Windows Mobile, Android si la multe telefoane mai puţin puternice.

Garantam pentru fiabilitate la 99,9% din timp cu replicare sincronă.

Va garantam ca Google Apps va fi disponibil cel puţin 99,9% din timp, astfel încât angajaţii dumneavoastră sunt mai productivi şi astfel încât să puteţi face mai putine griji cu privire la caderea sistemului .** 
Cu replicarea sincronă, datele şi activitatea din Gmail, Google Calendar, Google Docs şi site-uri Google este simultan păstrata în mai multe centre de date securizate. În cazul în care un centru de date nu este în măsură să servească solicitările dumneavoastră, sistemul este proiectat să redirectioneze instantaneu la un alt centru de date care poate servi contul dvs. fara  nici o întrerupere de serviciu. 
Radicati Group a constatat că Microsoft Exchange are de obicei 60 de minute de nefuncţionare neplanificate pe lună. Google Apps ofera clienţilor o experienţă de mai puţin de 15 de minute de nefuncţionare pe lună.

Securitatea informaţiilor şi conformitatea

Când aveţi încredere sa stocati informaţiile companiei dvs. la Google, puteţi fi sigur că informaţiile dvs. sunt  sigure şi securizate. 
Administrare totala si controlul datelor

Administratorii pot personaliza profund Google Apps 
pentru a satisfice cerintele lor de ordin tehnic, branding, precum şi cerinţele de afaceri.

 

Cine mai foloseste Google Apps for Business  

 

Motorola Mobile Devices Division

Mobile handset manufacturers
Technology, North America"What got me excited about Google Apps was the mass computing power that Google has and their ability to deliver it in a secure way to enterprises."
Walt Oswald – VP of IT

 

Truck Movers

Truck transportation services
Professional services, North America"Everything is browser-based. When we work at home, we can see the exact same setup that we have at work. It's securely hosted by Google so we don't have anything to backup or manage. We don't have servers anymore."Darryl Shippy – IT Director

Providence Restaurant Group

Quick service restaurant chain
Hospitality, North America"Any company that owns restaurants should be using Google Docs. From a productivity standpoint, I think it's made our company a lot more efficient."
Fred Miller – Co-owner

Exactus

Legal support services company
Professional Services, Asia Pacific"When we were small, we could manage with more informal and less robust services, but as we expanded, the need for a more robust solution to collaborate and exchange information became apparent."Vivek Hurry - Chief Operations OfficerRead more

 

 

Alte servicii oferite de Svennis 

  • Service calculatoare
  • Migrare conturi pe platforma Google Apps 
  • Service si mentenanta website
  •  SEO + Google Analytics + Google Places + GWT
  • Dezvoltare aplicatii SaaS cloud
  • Configurare Postini pentru Google Apps
  • Intranet design si dezvoltare